Back to Top

Psykoterapi

Jeg tilbyder psykoterapi ud fra den kognitive model. Jeg har været fast tilknyttet behandlingsafdelingen i Jyderup Fængsel samt Bedre Psykiatri i Næstved. Derudover laver jeg terapi med private klienter.

§85-støtte

Jeg har siden 2010 udført støtte-kontakt arbejde, specialopgaver for flere kommuner og virksomheder. Jeg har en ’lidt anderledes tilgang’ og bruger naturligvis også den kognitive model i disse opgaver.

Gruppeterapi

Jeg er en erfaren gruppeleder og har i fire år været gruppeleder for pårørende to tirsdage om måneden i Bedre Psykiatri i Næstved. Jeg har også faciliteret angstgrupper for unge misbrugere.

Misbrugsbehandling

Jeg tilbyder misbrugsbehandling ud fra den kognitive model samt HAP-metoden - Jeg supplerer med NADA-akkupunktur hvis dette ønskes.

NADA-akupunktur

Jeg er uddannet NADA-akkupunktør og har sat mere end 12.000 nåle - jeg bruger NADA i forbindelse med støtte og misbrugsbehandling - læs alt om NADA på nada-danmark.dk.

Hypnoterapi

Jeg læser i øjeblikket til Hypnoterapeut hos Uffe Mæng på den internationalt godkendte hypnoseskole ’Institut for mental og fysisk velvære’ ( Godkendt under ’The American Board of Hypnotherapy’ ) og forventes uddannet primo januar 2021.

Supervision

Jeg tilbyder kognitiv supervision både individuelt og i mindre og mellemstore personalegrupper på institutioner og i organisationer.

Konsulentbistand

Jeg udfører flere specialopgaver, og du er velkommen til at kontakte mig for at høre, hvad jeg kan gøre for netop dig, din virksomhed eller pårørende.